5/15

 • pääsivu
 • sisällys
 • Teemu Hassinen

  Teemu Hassinen Sivistystyönantajien toimitusjohtajaksi

  KM Teemu Hassinen, 41, on nimitetty Sivistystyönantajat ry:n toimitusjohtajaksi 1.9.2015 alkaen. Teemu Hassinen siirtyy tehtäväänsä Suomen aluehallintovirastojen hallinto- ja kehittämispalveluiden johtajan tehtävästä.

  Suomalaiseen osaamisperustaan kohdistuu haasteita. Opetus- ja korkeakoulualan toiminnalla rakennetaan Suomen tulevaisuutta ja tuetaan kansantalouden vakauttamista. Koulutus ja sivistys ovat suomalaista pääomaa, josta on mahdollista saada myös vientituote, toteaa Hassinen.

  On hienoa tulla mukaan opetus- ja korkeakoulualan kehittämiseen. Sivistystyönantajien rooli suomalaisessa työmarkkinakentässä on merkittävä. Rakentavalla ja vastuullisella yhteistyöllä ammattiliittojen kanssa on mahdollista haasteellisinakin aikoina suunnata opetus- ja korkeakouluala entistä vaikuttavammaksi yhteiskunnalliseksi toimijaksi, sanoo Hassinen.

  Sivistystyönantajien toimitusjohtajan tehtävän täyttö kesti aika kauan. Paikka vapautui, kun edellinen toimitusjohtaja Nina Pärssinen aloitti Metsäteollisuus ry:n työmarkkinajohtajana tammikuun alussa. Sivistystyönantajat ry on yliopistosektorin työnantajajärjestö.

  • Painetussa lehdessä sivu 14