5/06

 • pääsivu
 • sisällys
 • Professoriliiton www-sivusto on uudistettu

  Uusi www-sivuston käyttöliittymä

  Professoriliiton www-sivusto (www.professoriliitto.fi) on uudistettu. Tavoitteena on ollut parantaa verkkopalvelun uutismaisuutta ja käytettävyyttä. Samalla on myös raikastettu sivuston ulkoista ilmettä. Julkaisujärjestelmäpohjaisuus tekee päivityksen entistä nopeammaksi.

  Uutismaisuus korostuu pääsivulla, jonka alaosasta näkee heti tuoreimmat ajankohtaiset asiat. Otsikon “Liitto tiedottaa” alle kerätään liiton tiedotteet ja kannanotot. “Uutisia” -kohtaan koostetaan liiton jäsenistöä kiinnostavia opetusministeriön, Suomen Akatemian, yliopiston ja työmarkkinakentän ajankohtaisia asioita. Pääsivulla on myös linkki mediaseurantaan, josta näkee yliopisto- ja tiedepolitiikan päivittäiset uutiset.

  Uutta palkkausjärjestelmää koskevaa informaatiota pääsee lukemaan klikkaamalla etusivun banneria “UPJ”. Päänavigoinnin otsikoiden alle on koottu sellaista tietoa, jota liiton toimistosta eniten kysellään.

  Onko Jäsenkanavan tunnus tallella?

  Etusivulta pääsee myös vain jäsenille tarkoitetulle Jäsenkanavalle. Jäsenkanavalta löytyy jäsenille ja liiton luottamushenkilöille tarkoitettua tietoa. Lisäksi pystyt tarkistamaan sieltä omat yhteystietosi.

  Kanavalle pääset henkilökohtaisilla tunnuksillasi. Mikäli olet unohtanut tunnuksesi, voit pyytää ne liiton toimistosta osoitteesta professoriliitto@ professoriliitto.fi.